Neutraal 

Deze neutrale massageolie van Verana is speciaal gemaakt voor lichaamsmassages. De olie is zo ontwikkeld dat deze niet alleen fijn is voor de masseur, maar ook voor de cliënt. De olie trekt namelijk niet te snel in de huid, waardoor je als masseur niet continu olie hoeft bij te pakken. Ook heeft de olie een goede gladheid en viscositeit voor massages. Voor de cliënt is het prettig dat de olie langzaam in de huid trekt, waardoor de cliënt aan het eind van de behandeling geen 'vettig' gevoel krijgt, maar een zachte huid.

Hetgeen wat deze neutrale massageolie onderscheidt van andere neutrale massageoliën, is dat deze bestaat uit een mix van vijf natuurlijke oliën (koolzaadolie, ricinusolie, olijfolie, druivenpitolie en zoete amandelolie) en er zijn in tegenstelling tot de Pro 1 geen extracten aan toegevoegd. Deze mix van volledig natuurlijke oliën helpt tegen een droge huid, bevordert het herstel van wondjes en littekens, verwarmt de huid en stimuleert de bloedcirculatie. Bovendien helpt de massageolie met de regeneratie en vernieuwing van de huid. 

 

Lavendel 

Deze lavendel massageolie van Verana is speciaal gemaakt voor verschillende lichaamsmassages, aromatherapieën en ontspanningsmassages. De olie is zo ontwikkeld dat deze niet alleen fijn is voor de masseur, maar ook voor de cliënt. De olie trekt namelijk niet te snel in de huid, waardoor je als masseur niet continu olie hoeft bij te pakken. Ook heeft de olie een goede gladheid en viscositeit voor massages. Voor de cliënt is het prettig dat de olie langzaam in de huid trekt, waardoor de cliënt aan het eind van de behandeling geen 'vettig' gevoel krijgt, maar een zachte huid.

 

Hetgeen wat deze massageolie onderscheidt van andere massageoliën, is de natuurlijke lavendel essentiële olie die wordt gebruikt. De combinatie van deze olie en vijf andere natuurlijke oliën (koolzaadolie, ricinusolie, olijfolie, druivenpitolie en amandelolie) hydrateert de huid, vermindert rimpels, bevordert celregeneratie en stimuleert de bloedcirculatie, verwijdert dode huidcellen en verzacht de huid met vitamines. Bovendien helpt de massageolie met het normaliseren van de werking van de talgklier.

 

Lavendel/ grapefruit gezichtsolie 

Gezichtsmassageolie Verana Professional Lavendel Grapefruit is speciaal samengesteld voor gezichtsmassages en diverse spabehandelingen. Essentiële lavendelolie bezit unieke antibacteriële eigenschappen, verhoogt de elasticiteit van de huid en heeft een verjongend effect op een wat slappere huid. Essentiële grapefruitolie reinigt de huid van cellen die in dode corneumcellen zijn veranderd, verzacht de huid en voorkomt veroudering. De combinatie van deze essentiële oliën met de 3 natuurlijke oliën maakt deze gezichtsolie perfect voor het gebruik van het gezicht. 

 

De combinatie van de twee essentiële oliën van lavendel en grapefruit, evenals de drie soorten natuurlijke oliën, hydrateert de huid van het gezicht perfect, maakt rimpels glad, verjongt de huid en voorkomt huidveroudering. Ook maakt het ouderdomsvlekken op het gezicht witter en bevordert het de natuurlijke regeneratie van huidcellen. De olie helpt de poriën te verkleinen, voorkomt de vorming van "zwarte vlekken" op het gezicht, kalmeert en verstevigt de huid van het gezicht, verbetert de bloedcirculatie, verlicht spanning en vermoeidheid op het gezicht, maakt de huid glad en strak.